Lørdags intervaller

Hjemmelavet knækbrød uden Mel!

Knækbrød

Grundet mit helbred har jeg ikke dyrket så meget sport som jeg kunne ønske mig i denne weekend, men i stedet bagte jeg knækbrød uden mel igår(De mørke på billedet, hvis der skulle være nogen tvivl). Jeg synes dog, at hjemmelavet knækbrød med mel er en smule bedre, og at disse smager lidt for meget af kerne på kerne.

Opskriften er som følgende:

2 dl hørfrø

2 dl andre kerner eller nødder

3 dl vand 

Lidt salt (gerne havsalt)

Fremgangsmåde:

  1. Blad alle kerner og nødder sammen.
  2. Put salt og vand i og lad det stå i 20 min.
  3. Efter 20 min. puttes dejen på en plade, ca. 1 cm tyk. og puttens i en 200g varmlufts ovn i 10 min.
  4. Tag dejen ud og rids/skær stykker og put knækbrødet ind igen og lad det varme i yderligere 20 min.

 

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags intervaller