Hjemmelavet knækbrød uden Mel!
Grundet mit helbred har jeg ikke dyrket så meget sport som jeg kunne ønske mig i denne weekend, men i stedet bagte jeg knækbrød uden mel igår(De mørke på billedet, hvis der skulle være nogen tvivl). Jeg synes dog, at hjemmelavet knækbrød med mel er en smule bedre, og at disse smager lidt for meget af kerne på kerne.
Opskriften er som følgende:
2 dl hørfrø
2 dl andre kerner eller nødder
3 dl vand
Lidt salt (gerne havsalt)
Fremgangsmåde:
- Blad alle kerner og nødder sammen.
- Put salt og vand i og lad det stå i 20 min.
- Efter 20 min. puttes dejen på en plade, ca. 1 cm tyk. og puttens i en 200g varmlufts ovn i 10 min.
- Tag dejen ud og rids/skær stykker og put knækbrødet ind igen og lad det varme i yderligere 20 min.
Maria
Ingen kommentarer endnu