Weekend Snack: Havreflage-kager

Lørdags intervaller

DSC_0050-001

Intervaltræning er skide hårdt, synes jeg! For at motivere mig selv til dette har jeg brug for Maria, men da vi ikke kunne løbe vores intervaller sammen idag, tyede jeg til et løbe hold i fitness centeret. Det var skide sjovt og intervallerne bestod både af bakke løb med stigninger: 1-5 og 123-321 og intervaller med stigende fart og spurter. Stigningerne satte virkelig pres på vejrtrækningen og pulsen. Det skal klart prøves igen 🙂 God lørdag til alle!!

Stine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend Snack: Havreflage-kager