Livret -på SU

Løb, iste og bønne-pomfritter

Te

Jeg besluttede mig idag for at prøve at lave en sund iste, som jeg kunne drikke efter min løbetur. Den sad ikke lige i skabet, men det var helt okay. Jeg brugte to skiver citron og to breve Detox te fra Pukka og lod det trække i en times tid.

løbImens teen trak, smuttede jeg ud og løb en tur. Idag skulle løbeturen bare bestå af en længere rute, for at træne udholdenhed, da jeg skal løbe intervaller med Stine på mandag.  Min udholdenhed for tiden er vildt dårlig og jeg skal virkelig træne min viljestyrke. I vinters da jeg løb meget i England havde jeg en bestemt måde at tænke på når jeg blev træt og brugt. Den tankegang skal jeg altså havet fundet frem igen. Det gik ud på, at hver gang jeg blev træt og var ved at give op, tænkte jeg på fra en skala fra 1-10 hvor presset jeg var og blev ofte enig med mig selv om at jeg kun lå på en 5’er og sagtens kunne blive ved med at løbe. Jeg brugte den tankegang en gang idag og det hjalp mig faktisk.

Jeg kan stadig ikke løbe 8 km uden at komme ned og gå et par gange, hvilket jeg skal have trænet mig selv op til. Tiden er også for dårlig, men alting skal jo starte et sted.

madSenere besluttede jeg mig for at lave bønne-pomfritter som tilbehør til de burgere min kæreste og jeg spiste til aftensmad. Opskriften er som følgende(til to personer):

500g bønner

Olie

Salt

Evt. andre krydderier

Kom bønnerne i en skål, tilsæt olie, salt og andre krydderier(hvis det ønskes). Vend bønnerne med hænderne så olien og krydderierne bliver godt fordelt, put til sidst bønnerne på en bageplade og sæt pladen ind i ovnen som skal være 200 grader varmluft i 30-40 min. De er færdige når de ser ud som på mit billede ovenover.

Ha en skøn lørdag aften.

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livret -på SU