PIND-IS

Dagens Distance:10,5 Km

DSC_0037-001 DSC_0035-001

Langsomt, kom jeg igennem løbeturen her til morgen. Løb kun omkring 9 km/t, men der skal jo være plads til forbedring:-) Der er nu noget befriende i at løbe i øs regn vejr, så det var ikke det der skulle holde mig tilbage i dag! Mit mål var at løbe 10 km og det nåede jeg, så er godt tilfreds.

Til frokost lavede jeg mig en æggekage af 2 æg og spiste den med kyllingepålæg i strimler og feta-peberfrugt-salat med løg og persille fra i går. (Jeg er helt vild med persille, lige for tiden) 🙂

Stine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIND-IS