CrossFit

100 dage – Klar Parat Start!

060613.jpg_effectedI dag er der præcis 100 dage til, at vi skal løbe vores første halv marathon og vi har haft vores første træning sammen. Vi har valgt at løbe interval løb to dage om ugen og én længere tur ugentligt. Vores løbeprogram idag hed: 

10 min opvarmning (hurtig gang og lunten)

4 x 800 m. intervaller med 2 min. gågang mellem hver.

10 min nedvarmning (langsomt løb)

Flere gange under turen blev der sagt “det er hårdt”, “av mine ben” og “puuuuhaaaa” men vi kom igennem og endte med at løbe 6,8 km. Vi er langt fra tilfredse, men glæder os til at se fremgang i både tid og distance. Resten af aftenen brugte vi på, at grine og spise lækker spinat æggekage med bacon og tomater samt råkost med gulerødder, hvidkål, appelsin, rosiner og græskarkerner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CrossFit