Overspringshandlinger..

PIND-IS

DSC_0028-001 DSC_0031-001

Jeg ELSKER is og det hører bare sammen med solskin i mit univers:-) Samtidig kan jeg godt lide at der er nogle sunde alternativer, så man kan nyde isen med god samvittighed i hverdagen og så spise en magnum en gang imellem. Jeg blev inspireret da jeg så min kæreste spise den populære Sun-Lolly is, og tænkte at man må kunne lave sine egne af sukkerfri saftevand som alternativ. Jeg susede i Føtex og fandt denne is-fryse-form til bare 10 kr. Jeg fyldte 3 rum med sukkerfri hindbær-appelsin saft og de resterende 3 rum fyldte jeg med Cheasy vanilje yoghurt med 0,1%fedt og uden sukker. (det er en yoghurt is på billedet)

Det er kun fantasien der sætter grænser og jeg skal helt sikkert også prøve andre varianter, måske en koldskål is eller en med te??:-)

I den yoghurt is på billedet er der: 16 kcal, 1,6 g protein og 2 g kulhydrat og 0 g. fedt.

Stine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overspringshandlinger..