Lækkert Laksefad!

Tundeller og Søndagshygge i IKEA

DSC_0131 DSC_0130-001

Det er første gang jeg forsøger mig med tun frikadeller, og NØJ det var lækkert! Opskriften er tyvstjålet fra Aktiv trænings hjemmeside: http://aktivtraening.dk/kost/opskrifter/opskrift-tunfrikadeller-med-kartoffelsalat-stabilt-blodsukker og der står ovenikøbet også hvorfor det er godt at spise tun og nye kartofler sammen:-) Jeg lavede udover kartofler lidt dampet spidskål og avocadocreme med skyr og hvidløg.

Dog er kræfterne ikke til en løbetur i dag, selvom jeg burde! En laaang weekend på hospitalet og en søndags tur i IKEA er åbenbart hårdt for mine ben, så de får lov at blive i sofaen. Jeg var dog utrolig positiv over at man i IKEA har fået rug snacks, så man kan stille sulten derude på en sund måde og ikke falde for de mange søde fristelser!! Skønt!

Go Søndag Stine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert Laksefad!