Hej!

Vi er to piger som netop har besluttet os for, at træne op til Powerade Copenhagen Half Marathon på hundrede dage. Her kan i følge vores træning samt en masse andet.

Svinemaria

Stine om Maria:

Maria er en pige der har ben i næsen og nok er den sejeste jeg kender. Hun er utrolig selvstændig og har læst en bachelor i England!!! Hun er dygtig til det hun laver som hedder noget med ”Supply-key-chain-managemen-sådan-cirka” 😉 Hun er hårdt arbejdende og intelligent og fantastisk kreativ.

Maria er den skønneste veninde. Hun er analyserende, Hjælpsom, sjov og ærlig. Maria har blandt meget andet lært mig, at man ikke altid behøver at” følge opskriften”, men at bruge hvad man har, og ikke nødvendigvis gøre som man plejer.

Jeg glæder mig til at gøre denne udfordring til virkelighed sammen med min bedste veninde!

Maria om Stine:

Stine er indbegrebet af ordet dejlig – smilet og grinet kan man ikke andet end at nyde. Hendes humør og skønne måde at omgåes folk på er hendes kendetegn. Stine læser til sygeplejerske og er den person som jeg allerhelst ville passes af hvis jeg en dag skulle være så uheldig at blive indlagt.

På bare få måneder har Stine virkelig forbedret sin træning og spinner op til flere gange om ugen. En dag uden træning er efterhånden sjælden for Stine – hun har altså en enorm viljestyrke som helt sikkert vil komme til at gavne os begge to under løbet. Stine har en enorm viden om mad og ernæring, som hun har vidergivet til mig, hvilket er grunden til, at jeg ikke spiser rå bacon mere, men derimod massere af hørfrø og skyr 😉

Kan kun glæde mig til at tilbringe endnu mere tid med Stine-pigen, efter den lange periode hvor vi kun har kunnet ses sjældent mens jeg har været i England.

Ny mappe