Elver-Snegle Med Dadel/Kanel Remonce
Jeg fik lyst til at eksperimentere lift, og ville lave nogle sunde kanelsnegle, resultatet blev over al forventning!
Elverbrød er et brød der er fyldt med fibre og proteiner og sukker og stivelses fattigt. Det er derfor et sundere alternativ, hvis man gerne vil undgå dette!
Tro det eller lad være men, moste dadler og kanel smager fuldstændig som remonce!!! MUMS siger jeg bare:-)
Til 8 stk.:
Elverbrød blanding til 1 brød (se pakken) evt.+ lidt kanel og lidt kardemomme
15 dadler
2 tsk. kanel
Mas dejen ud og smør remoncen på dejen, og tril den sammen, fuldstændig som når man laver kanelsnegle.
Sæt dem i en kold ovn, tænd på 200 grader og giv dem ca. 30 min
Pynt: Fx usødet kakao, vand og lidt honning som glasur.
Stine
Ingen kommentarer endnu