Nemme Dadelkugler

Tøse Hygge & Tøse Mad

DSC_0134-001 DSC_0140-001

Havde inviteret to søde piger fra studiet til at komme og spise frokost i dag og derfor fik jeg lyst til at lave en lækker salat. Jeg elsker at bruge tid i køkkenet så jeg hyggede mig med at lave maden i løbet af formiddagen.

Bunden er feldsalat og bredbladet persille og fyldet i salaten er agurk, tomat, rødløg, avocado, ristede pinjekerner, feta, ristet kalkunbacon og sesamstegt kylling! 🙂 Dertil havde jeg bagt et rustikt grovbrød til af rugmel.

Og til kaffen bagefter fik vi selvfølgelig dadelkugler, ren forkælelse!

Stine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme Dadelkugler