300613

Ny Rekord!!

020713

Idag er der kun 75 dage til Halvmarathon, det er alligevel en del dage der er tilbage men stadig underligt at tænke på, at der allerede er gået 25 dage. Stine og jeg har idag slået ny rekord med hensyn til gennemsnits tiden pr. km.. På vores tur idag løb vi 8,5 km., med en gennemsnits tid på 6,26 min. Jeg er stadig mere presset på lang distance turene end Stine og da Stine sagde “Lad os løbe lidt hurtigere det sidste stykke vej”, kunne jeg havet lagt mig til at dø, men vi gjorde det og vi nåede vores mål. Mine jern-piller har virkelig hjulpet mig, hvilket Stine også kan mærke. Senere idag har jeg været til CrossFit mens Stine passer og plejer en masse syge patienter. Stine har lært mig, at vi SKAL have en dag imellem hver træning hvor vi IKKE laver noget som helst, dette er grunden til, at jeg har taget et CrossFit hold idag.

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

300613