Hjemmelavet knækbrød uden Mel!

Sjov med intervaller

DSC_0070

5 km intervaller og en times styrketræning, som et break fra eksamenslæsning. Jeg skal til eksamen i næste uge og forbereder et oplæg der skal være færdigt i morgen. Det er hårdt og jeg kunne bare kigge ud på solen i dag og misunde alle dem der kunne være ude..

Mit program på løbebåndet var meget spontant, men inspireret af løbeholdet i lørdags. jeg løb intervaller hvor jeg hævede stigningen 1% hvert minut op til 7% stigning (fart: 9,5 km/t) og så løb jeg intervaller hvor jeg kom 1 km/t på for hvert 45 sek. og til sidst spurte fart (som lige nu er 14,5 km/t for mig) gentog disse 2x og tog også pauser hvor jeg var nede og gå i 1-2 minutter ad gangen.

Tilbage til eksamensskrivning… 🙂

Stine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet knækbrød uden Mel!