Bananis Med Mørk Chokolade

Løb 13-06-2013 – Maria

2013-06-13 18.27.47.jpg_effectedRun 130613.jpg_effected

Efter Stines indlæg tidligere om hendes flotte tur på 10 km. bestemte jeg, at jeg også måtte i tøjet og løbe mindst 10. Turen var et helvede og jeg var flere gange ved at kaste op, men i mål kom jeg da. Tiden var ikke fantastisk, og jeg havde to gå-pauser indenfor de første 7 km. og derefter gik det ned ad bakke og jegstoppede alt for mange gange. Tiden og løbet skal snart blive bedre.

I morgen skal jeg prøve CrossFit for første gang og jeg glæder mig. Har nogle af jer derude prøvet det?

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananis Med Mørk Chokolade