CrossFit

CrossFit

Crossfit

Så fik jeg muligheden for at oprette vores første indlæg her på bloggen. Som også skrevet på siden “Om Os”, er jeg lige hjemvendt fra England og har derfor været tilmeldt et fitness center derovre. Med stor sandsynlighed skal jeg læse et år mere i England og har derfor ikke lyst til at bruge for mange penge på oprettelsesgebyr til fitness centre her i DK. Derfor blev jeg enormt glad da min kæreste havde købt dette tilbud på Downtown idag til os. Vi skal simpelthen begynde til CrossFit sammen, jeg har aldrig prøvet det før og glæder mig som et lille barn. Har hørt en masse godt om CrossFit, men er lidt bekymret om det er for hårdt for mig?

Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CrossFit